Blog about ’t Stad

“De Groenpleuts, de Meir, de Keyserlei, (rood, wit)
Daar hemme kik m’n hart verlore”

Onze geliefde stad is weer een origineel initiatief rijker. We kennen allemaal wel die afbeelding met de skyline van New York City. Maar mijn hart ligt (nog) niet daar, mijn hart ligt in Antwerpen. En dat begrijpt Den Antwerpenaar maar al te goed.

Jullie weten dat ik te gaste was op de 80e Boekenbeurs en dankzij Den Antwerpenaar kon ik zelfs iemand blij maken met een gratis duoticket. Het eerste fotoboek van stadsfotograaf Matthieu Bout is een feit. Dat werd voorgesteld op het stadshuis onder het goedkeurend oog van onze burgemeester Bart De Wever. Ook op de Boekenbeurs was het een succes, in amper 2 weken tijd was het uitverkocht. Blijkbaar ben ik niet de enige met een hart voor ’t Stad.

img_3580

Matthieu en webontwikkelaar Anthony Wijnen slaan nu de handen in elkaar. Sinds 15 november staat het platform Stadsmus.be online. Je kan via deze webshop prints van afbeeldingen bestellen. Exclusieve producten aan betaalbare prijzen: yes please! Het doel is om uit tet groeien tot een online galerij voor stadsfotografen die de parels van Antwerpen vastleggen.

Wij denken ook aan het milieu en de leefkwaliteit van onze geliefde steden. Daarom werken we met de ecologische pakjesdienst Bubblepost die onze pakjes verzendt per fiets of CO²-neutrale voertuigen.

-Matthieu Bout

 

Een extra pluspunt: we hebben hier dus te maken met groene jongens! Wat houdt je nog tegen om niet naar Stadsmus.be te surfen? (…) Dat dacht ik ook, niets dus. Laat de Koekenstad je woonkamer veroveren. Bezoek zeker de webshop en volg Den Antwerpenaar op Twitter, Facebook en Instagram.

*Disclaimer* Dit artikel wordt gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met de vernoemde merken.

3 gedachtes over “Blog about ’t Stad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s