Blog about vANTstad

Misschien kwamen jullie deze naam al tegen op social media, misschien ook niet. Ik vind in elk geval dat jullie deze beter moeten leren kennen. Daarom stel ik jullie vandaag dit merk voor. VANTstad is een merk voor iedereen als ik. Jullie lazen al eerder artikels over  Den Antwerpenaar. Het is dus meer dan duidelijk dat ik trots ben op mijn stad en met plezier enkele vraagjes loslaat op de creatieve genieën hierachter.

Oprichters Kevin en Ellen weten maar al te goed dat wij vrij tot zeer trots zijn op ons Antwerpen en dat niet onder stoelen of banken steken. Ik hoor het ze al denken. Waarom laten we het dan niet in koeien van letters op een T-shirt printen? Deze leuke en (toch enigzins) grappige T-shirts zijn het gevolg. Voor slechts 25 eur scoor je jouw exemplaar in hun webshop.

Kevin is grafisch vormgever en Ellen visual merchandiser. Dit in combinatie met hun drang naar ondernemen en creativiteit leidde tot de lancering van vANTstad. Dat het aanslaat is een understatement. Ze wisten me te vertellen dat ze de mening van hun klanten heel belangrijk vinden. Ze vroegen dan ook “Wat wilt gij vANT stad?” op hun Instagrampagina. Een T-shirt, een hoodie of een muts? You name it!

Toen ik hen vroeg naar de toekomstplannen voor hun merk, kreeg ik het volgende advies.

Met de vANTstad initial t-shirt hebben we met één model een veilige start genomen. We hebben nu wel al een plan voor 2017 klaar… Helaas kunnen we hierover nog niet al te veel vertellen. Wat we al wel kwijt kunnen, is dat we momenteel hard werken aan de lancering van een sweater, daar is veel vraag naar. We hopen deze dan ook snel te kunnen lanceren. Voor onze verdere plannen raden we jullie aan om ons op de voet te volgen!

Check dus zeker de Facebookpagina. Jullie zullen trouwens nog vaker artikels lezen die te maken hebben met onze geliefde stad. Zoals elke student is het nu bloktijd, maar vanaf februari staan er weer nieuwe projecten op de agenda.

XOXO,

Laura

Een gedachte over “Blog about vANTstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s